Vrouwencirkel: Embodying your sovereign queen

vrouwencirkel online

We starten op 14 oktober. Je kunt aansluiten tot en met de derde sessie. Als je een sessie mist, kun je die elk moment inhalen met de opname.

Dit is een zeven maanden durende ontdekkingsreis naar je innerlijke Soevereine Koningin. In 11 online sessies verkennen we de verschillende aspecten van het leven als Soevereine Koningin. Tijdens elke sessie ontvang je een activatie voor jezelf om deze energie werkelijk te belichamen en te manifesteren in je leven.

Voor wie? Dit is een programma voor jou en mij, die nieuwsgierig zijn naar wat het betekent om vrouw te zijn in deze tijd. Voor ieder van ons die de drang heeft om in de buitenwereld een leven te leiden dat in lijn is met je waarden en je innerlijke waarheid. Voor iedereen die een metgezel mist op zijn reis naar empowerment en soevereiniteit, iemand die ons steunt als we opkomen voor wie we zijn.

Inhoud:

 • Introductie en intenties
 • Lichaam en energetisch veld
 • Het vrouwelijke waarderen en balans vinden met het mannelijke
 • Zelfzorg en Zelfliefde als basis
 • Onze mindset verruimen en beperkende patronen ontrafelen
 • Gebed en verbinding met het goddelijke
 • Ruimte houden door liminale ruimte (liminal space)
 • Wat houdt je tegen om in je kracht te stappen?
 • Sacrale energie: Seksualiteit en creativiteit
 • Manifestatie en belichaming
 • De koningin kronen

Praktische informatie:

We ontmoeten elkaar in Zoom op 11 zaterdagochtenden van 10-12 CET (Centraal Europese Tijd). Ik stuur je achteraf ook de link voor de replay van elke sessie, voor het geval je een keer niet persoonlijk aanwezig kunt zijn.

We gebruiken verschillende technieken en methodes: lichaamswerk en beweging, ademhaling, meditatie, sjamanistische hulpmiddelen, familieopstellingen, werk op diepe imprints en overtuigingen, delen in de cirkel,…

Nieuwe data voor 2024-2025

5 en 26 oktober, 9 en 30 november, 14 december 2024, 11 en 25 januari, 8 en 22 februari, 8 en 29 maart 2025 – telkens van 10 tot 12:00 AM.

Facilitator:

Annelies Declerck

Ik begeleid vrouwen die op weg zijn naar zich Zelf en die al innerlijk werk hebben gedaan, maar die soms nog steeds die diepe patronen tegenkomen die hen ervan weerhouden hun authentieke zelf volledig te belichamen. Ik houd ervan om diep te duiken en te helpen bij het helen en oplossen van de diepe traumawonden van je innerlijke kind, je voorouders en zelfs uit vorige levens, zodat je met gemak, gratie en vreugde van je leven kunt genieten en jezelf kunt ervaren als wie je werkelijk bent!

Annelies thank you. You are an amazing facilitator of deep clearing and transmission of love.”

E. P.

Prijs: Standaardprijs: 777,- euro (Als je in schijven wilt betalen: vermeld dit dan bij je inschrijving).

Lagere prijs als je je de standaardprijs niet kunt veroorloven 666,- euro

Hogere prijs als je je meer kunt veroorloven en meer wilt betalen: 888,- euro

Kies wat op dit moment bij je past en projecteer jezelf naar de toekomst.

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  _________________________________________________________________________________________________

  Getuigenissen

  _________________________________________________________________________________________________

  “Nooit gedacht dat ik een online training zou volgen maar de titel ESQ trok me erg aan en heb de sprong gewaagd. Ik kijk met grote voldoening terug op deze training . Op een eenvoudige en duidelijke manier behandelt Annelies thema’s waar ik en vele vrouwen vandaag mee worstelen en reikt handige en uiteenlopende tools aan om ermee om te gaan.  Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en bovendien kan ik de sessies herbeluisteren om er verder mee aan de slag te gaan. Bedankt Annelies!” (Ingrid)

  “Het vrouwencirkel traject ‘Embodying your Sovereign Queen’ overtrof mijn verwachtingen. Ik had verwacht meer contact te kunnen maken met mijn lichaam en iets meer in mijn vrouwelijke  kracht te kunnen staan, maar ik heb zoveel meer over mijzelf kunnen ontdekken door de diverse tools, de kracht van de groep prachtige mede-Zielen , de kracht en het ‘Zijn’ van Annelies als  kracht en spaceholder van dit prachtige traject.

  Ik heb een glimp kunnen ervaren en voelen van wie ik echt in wezen ben, mijn ‘Ziel’ en het zielendoel waarvoor ik hier op aarde ben geincarneerd. Dit heeft me een rust over mezelf gebracht aangezien ik al heel lang zoekende was, vanuit vertrouwen in het weten kan ik nu  gewoon ‘Zijn’.

  De aangereikte tools zijn heel diverse, en gemakkelijk inpasbaar in het dagelijkse leven, ik ben en er nog steeds mee aan het experimenteren.

  Toen ik mij inschreef was er een kleine weerstand met betrekking tot het online-gegeven, maar die weerstand was heel snel verdwenen, daar ik echt de kracht voelde van het veld waarin we met de cirkel zaten, het was één groot geheel. En het online gebeuren had een voordeel dat je thuis in een voor jou veilige omgeving zit, waar ikzelf al de gevoelens die naar boven kwamen volledig kon doorvoelen en laten stromen.

  Ik kan het traject aanraden als je zoekende bent, meer in je vrouwelijke kracht wilt staan,  dieper wil zakken in het voelen, contact wilt maken met je lichaam, contact wilt maken met je Ziel…” (Miriam)

  “Echt een aanrader, deze hartsgedragen vrouwencirkel van Annelies.

  Je komt bij stukjes in jezelf waar je nooit eerder geweest bent, om ze in zachtheid los te laten.” (Griet)

  Lieve Annelies,

  Ik heb net de slides in documentenhouders in een ringmap gestoken. Ik kan niet verwoorden wat dit met me deed… Ik ben normaal gezien niet zo ordelijk en netjes…Maar deze slides ( en de volgende) moesten een eigen plek krijgen, voelbaar, zichtbaar.

  Het voelde als heel liefdevol, koesterend, beschermen van mijn hoogste goed. Wanneer ik de slides opnieuw bekeek overviel me een immens gevoel van dankbaarheid.

  Nu al… en we zijn nog maar vier sessies ver. Ik wil jou dan ook nu al, vanuit het diepste van mijn hart en ziel bedanken voor wat jullie geco- creeerd hebben. Dankjewel!

  Het is zo ontzettend waardevol ❤️ (Kris)

  __________________________________________________________________________________________________

  Sovereign Queens

  She has been hurt

  She has been burnt

  She has been called names

  She has found shelter in hiding

  She has found remedy in fighting

  She has found healing in sharing

  Now is the time

  I hold space for her rebirth

  Now is the time

  For her to feel whole again

  Now is the time

  To shine and stand in her glory

  Because enough is enough

  Because as women

  We feel the power of NO

  Activated in our DNA

  My Sovereign Queen

  She does not stand alone

  Or in competition

  She is longing

  For the circle of sisters

  The warm embrace

  Of collective queenship

  Because we see each other’s uniqueness

  And because we know

  NOW is the time

  To stand together

  Holding space for all our fears, our hurt,

  And our anger

  Birthing

  The new world

  Through our collective cry

  In fierceness and in compassion

  In dark and in light

  In commitment and in surrender

  Dear Sovereign Queen

  I call upon you

  In myself, and in every woman.

  It is time

  The world

  And its children

  need us.

  (Annelies)

  d
  c