Vrouwencirkel: Embodying your sovereign queen

vrouwencirkel online

Deze vrouwencirkel is voor jou als je:

 • meer contact wilt met je lichaam
 • je vrouwelijkheid helemaal wilt toelaten en leven
 • je openstaat om je intuïtie te versterken
 • je in zachtheid in je kracht wilt staan

Je krijgt hiervoor heel praktische tools die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

We starten op 14 oktober. Je kunt aansluiten tot en met de derde sessie. Als je een sessie mist, kun je die elk moment inhalen met de opname.

Dit is een zeven maanden durende ontdekkingsreis naar je innerlijke Soevereine Koningin. In 11 online sessies verkennen we de verschillende aspecten van het leven als Soevereine Koningin. Tijdens elke sessie ontvang je een activatie voor jezelf om deze energie werkelijk te belichamen en te manifesteren in je leven.

Voor wie?

Dit is een programma voor jou en mij, die nieuwsgierig zijn naar wat het betekent om vrouw te zijn in deze tijd. Voor ieder van ons die de drang heeft om in de buitenwereld een leven te leiden dat in lijn is met je waarden en je innerlijke waarheid. Voor iedereen die een metgezel mist op zijn reis naar empowerment en soevereiniteit, iemand die ons steunt als we opkomen voor wie we zijn.

Inhoud

 • Introductie en intenties
 • Lichaam en energetisch veld
 • Het vrouwelijke waarderen en balans vinden met het mannelijke
 • Zelfzorg en Zelfliefde als basis
 • Onze mindset verruimen en beperkende patronen ontrafelen
 • Gebed en verbinding met het goddelijke
 • Ruimte houden door liminale ruimte (liminal space)
 • Wat houdt je tegen om in je kracht te stappen?
 • Sacrale energie: Seksualiteit en creativiteit
 • Manifestatie en belichaming
 • De koningin kronen

_________________________________________________________________________________________________

Getuigenissen

_________________________________________________________________________________________________

“Nooit gedacht dat ik een online training zou volgen maar de titel ESQ trok me erg aan en heb de sprong gewaagd. Ik kijk met grote voldoening terug op deze training . Op een eenvoudige en duidelijke manier behandelt Annelies thema’s waar ik en vele vrouwen vandaag mee worstelen en reikt handige en uiteenlopende tools aan om ermee om te gaan.  Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en bovendien kan ik de sessies herbeluisteren om er verder mee aan de slag te gaan. Bedankt Annelies!” (Ingrid)

“Het vrouwencirkel traject ‘Embodying your Sovereign Queen’ overtrof mijn verwachtingen. Ik had verwacht meer contact te kunnen maken met mijn lichaam en iets meer in mijn vrouwelijke  kracht te kunnen staan, maar ik heb zoveel meer over mijzelf kunnen ontdekken door de diverse tools, de kracht van de groep prachtige mede-Zielen , de kracht en het ‘Zijn’ van Annelies als  kracht en spaceholder van dit prachtige traject.

Ik heb een glimp kunnen ervaren en voelen van wie ik echt in wezen ben, mijn ‘Ziel’ en het zielendoel waarvoor ik hier op aarde ben geincarneerd. Dit heeft me een rust over mezelf gebracht aangezien ik al heel lang zoekende was, vanuit vertrouwen in het weten kan ik nu  gewoon ‘Zijn’.

De aangereikte tools zijn heel diverse, en gemakkelijk inpasbaar in het dagelijkse leven, ik ben en er nog steeds mee aan het experimenteren.

Toen ik mij inschreef was er een kleine weerstand met betrekking tot het online-gegeven, maar die weerstand was heel snel verdwenen, daar ik echt de kracht voelde van het veld waarin we met de cirkel zaten, het was één groot geheel. En het online gebeuren had een voordeel dat je thuis in een voor jou veilige omgeving zit, waar ikzelf al de gevoelens die naar boven kwamen volledig kon doorvoelen en laten stromen.

Ik kan het traject aanraden als je zoekende bent, meer in je vrouwelijke kracht wilt staan,  dieper wil zakken in het voelen, contact wilt maken met je lichaam, contact wilt maken met je Ziel…” (Miriam)

“Echt een aanrader, deze hartsgedragen vrouwencirkel van Annelies.

Je komt bij stukjes in jezelf waar je nooit eerder geweest bent, om ze in zachtheid los te laten.” (Griet)

Lieve Annelies,

Ik heb net de slides in documentenhouders in een ringmap gestoken. Ik kan niet verwoorden wat dit met me deed… Ik ben normaal gezien niet zo ordelijk en netjes…Maar deze slides ( en de volgende) moesten een eigen plek krijgen, voelbaar, zichtbaar.

Het voelde als heel liefdevol, koesterend, beschermen van mijn hoogste goed. Wanneer ik de slides opnieuw bekeek overviel me een immens gevoel van dankbaarheid.

Nu al… en we zijn nog maar vier sessies ver. Ik wil jou dan ook nu al, vanuit het diepste van mijn hart en ziel bedanken voor wat jullie geco- creeerd hebben. Dankjewel! Het is zo ontzettend waardevol  (Kris)

_________________________________________________________________________________________________

Praktische informatie

We ontmoeten elkaar in Zoom op 11 zaterdagochtenden van 10-12 CET (Centraal Europese Tijd). Ik stuur je achteraf ook de link voor de replay van elke sessie, voor het geval je een keer niet persoonlijk aanwezig kunt zijn.

We gebruiken verschillende technieken en methodes: lichaamswerk en beweging, ademhaling, meditatie, sjamanistische hulpmiddelen, familieopstellingen, werk op diepe imprints en overtuigingen, delen in de cirkel,…

Nieuwe data voor 2024-2025

5 en 26 oktober, 9 en 30 november, 14 december 2024, 11 en 25 januari, 8 februari, 1, 22 en 29 maart 2025 – telkens van 10 tot 12:00 AM.

Facilitator

Annelies Declerck

Ik begeleid vrouwen die op weg zijn naar zich Zelf en die al innerlijk werk hebben gedaan, maar die soms nog steeds die diepe patronen tegenkomen die hen ervan weerhouden hun authentieke zelf volledig te belichamen. Ik houd ervan om diep te duiken en te helpen bij het helen en oplossen van de diepe traumawonden van je innerlijke kind, je voorouders en zelfs uit vorige levens, zodat je met gemak, gratie en vreugde van je leven kunt genieten en jezelf kunt ervaren als wie je werkelijk bent!

Prijs: Standaardprijs: 777,- euro (Als je in schijven wilt betalen: vermeld dit dan bij je inschrijving).

Lagere prijs als je je de standaardprijs niet kunt veroorloven 666,- euro

Hogere prijs als je je meer kunt veroorloven en meer wilt betalen: 888,- euro

Kies wat op dit moment bij je past en projecteer jezelf naar de toekomst.

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  _________________________________________________________________________________________________

  Meer getuigenissen

  _________________________________________________________________________________________________

  Annelies thank you. You are an amazing facilitator of deep clearing and transmission of love.” E. P.

  “Toen ik las over dit traject was meteen mijn aandacht getrokken, toch twijfelde ik. Had ik wel zin om zoiets online te volgen?  Ik twijfelde ook over de financiële investering, die ik aanvankelijk groot vond. Dat heb ik kunnen oplossen door in schijven te betalen. Het heeft me meer gebracht dan ik onder woorden kan brengen! Het online verbinden heb ik ervaren als meerwaarde, omdat het me hielp om dicht bij mezelf te blijven. Daarnaast voelde ik een sterke verbinding met de andere vrouwen. Ik voel zoveel dankbaarheid en nederigheid, om zoveel moois dat elke sessie opnieuw plaats vond. Annelies zorgt voor een hele veilige, warme, liefdevolle setting waarin alles aanwezig mag zijn. Ik heb zoveel tools ontvangen die ik moeiteloos geïntegreerd heb in mijn dagelijkse leven. Niet allemaal, maar telkens diegene die me aantrokken. Ik ben veel meer van mezelf gaan houden, ik voel veel meer zelfacceptatie. Ik voel me meer vrouw en lekkerder in mijn vel. Ik voel me verbonden met de andere sisters en meer met vrouwen in het algemeen, deel van het grotere geheel. Ik sta meer in mijn kracht en het lukt me heel wat beter om zelfbewuste keuzes te maken die passen bij mijn diepste of hogere zelf. Mijn relatie heeft ook een transformatie ondergaan. 

  Ik heb geen seconde last gehad van het online- gebeuren en geen seconde spijt gehad van de investering. Ik kan dit iedereen aanraden die dat stapje verder wil zetten en iets in verandering en beweging wil zetten. Van rups naar vlinder, van vrouw naar soevereine koningin.

  Gisteren zag iemand me en hij zei:’ Waauw, you are looking marvelous! Whatever it is you are doing, it’s working!’ Ik heb me nooit eerder zo in balans gevoeld, zo heerlijk vrouw  zo dicht bij mezelf.”

  Kris Dietvorst ~ Auti-coach/Hartcoherentiecoach

  Ik heb erg genoten van de cirkels. Het waren momenten om naar uit te kijken waarbij je simpelweg kon zijn, en welkom was, met alles wat is. Dat is zo helend. Ik had het gevoel dat de onderwerpen en timing van het traject ook mooi samenvielen met de seizoenen. Het online gebeuren was voor mij heel handig, in alle comfort en intimiteit van je eigen huis. Annelies begeleidt de groep heel zorgzaam en brengt een mooie waaier aan relevante thematieken, vergezeld door concrete tools waar je zelf verder mee aan de slag kan. Ik kijk met ontroering terug op mijn traject en dat van de vrouwen in mijn groep. Weet wel dat hoe meer je er zelf in steekt, hoe meer je er uit haalt : )  Kortom, ik raad het iedereen aan!” (Marie)

  __________________________________________________________________________________________________

  Sovereign Queens

  She has been hurt
  She has been burnt
  She has been called names

  She has found shelter in hiding
  She has found remedy in fighting
  She has found healing in sharing

  Now is the time
  I hold space for her rebirth
  Now is the time
  For her to feel whole again
  Now is the time
  To shine and stand in her glory

  Because enough is enough
  Because as women
  We feel the power of NO
  Activated in our DNA

  My Sovereign Queen
  She does not stand alone
  Or in competition
  She is longing
  For the circle of sisters
  The warm embrace
  Of collective queenship

  Because we see each other’s uniqueness
  And because we know
  NOW is the time
  To stand together
  Holding space for all our fears, our hurt,
  And our anger

  Birthing
  The new world
  Through our collective cry
  In fierceness and in compassion
  In dark and in light
  In commitment and in surrender

  Dear Sovereign Queen
  I call upon you
  In myself, and in every woman.

  It is time
  The world
  And its children
  need us.

  (Annelies)
  d
  c