contact

IYASHI

Tweekleinewegenstraat 71, 3001 Heverlee


Annelies Declerck  annelies@iyashi.be – 0474 83 64 01

Ronny Massa ronny@iyashi.be – 0496 83 55 18


PIC_huis


Niet aan het huis aanbellen! Stap de oprit op en achteraan vind je de praktijkruimte. De Blokhut Ishatara is nog even verder rechtsom doorlopen. 


Let op: blauwe zone. Vergeet je blauwe schijf niet te leggen. 


bereikbaarheid


Door de werken aan UZ Gasthuisberg is onze straat, de Tweekleinewegenstraat, enkel bereikbaar in 1 richting. Je rijdt de straat in van onder in de straat via de Tervuurse steenweg, dicht bij het kruispunt van de Tervuurse Poort (ring van Leuven) (doorrijden bij bord “Plaatselijk verkeer”) – dus op dit moment niet langs boven aan het ziekenhuis of kruispunt Tabor. Er is ruim parkeergelegenheid.

Vanuit Leuven neem je de Tervuurse steenweg en dan de eerste straat rechts.

Vanaf de autostrade E314 neem je afrit 17 of afrit 16. De slagbomen aan UZ Gasthuisberg richting Tervuurse steenweg staan momenteel open. In beide gevallen rijd je op de Tervuurse steenweg, richting Leuven en neem je links het kleine straatje voor je aan de Tervuurse Poort bent.

Met de bus:

Praktijk Iyashi ligt op 4 km afstand van Leuven Centraal, vlak bij UZ Gasthuisberg. Van Leuven Centraal zijn er bussen om de 10 min. richting centrum: lijnen 3, 333, 334, 335, 338, 370-374. Neem halte UZ Gasthuisberg en wandel terug (richting centrum, niet richting hoofdingang). Loop langs de cabine van de parkeerwachters en houdt rechts aan, richting rotonde. Sla rechts af (smalle weg voor voetgangers en fietsers na de fietsenstalling en 20 m voor de rotonde). Je komt uit op de Tweekleinewegenstraat. Ga rechts de straat op tot aan nr. 71, het huis met het steile dak.

Via de autosnelweg:

E314 Lummen – Aken – Genk

Op de E314 Lummen/Leuven neem je afrit nummer 17 Winksele. Sla links af naar de Brusselsesteenweg. Rij onder de autosnelweg door (aan je linkerzijde passeer je het KBC gebouw). Rijdt bergaf tot aan de brug over de Ring en sla 50 meter voor de brug rechtsaf. Volg UZ Leuven en kom op Rennessingel tot aan het rode licht van de Tervuursepoort. Sla rechts af richting Bertem/Tervuren (= Tervuursesteenweg). Na 150 m (achter apotheek en tussen twee huizen in) neem je het eerste straatje rechts, de Tweekleinewegenstraat. Volg tot nr. 71 aan de linkerkant van de straat, het huis met het steile dak en witte luiken.

E40 Brussel – Luik

Op de E40, komende van Luik of Brussel neem je de afslag naar de E314, richting Hassel/Genk, afrit 15 Leuven. Je komt op de Koning Bouwdewijnlaan. Sla links af (1ste rode licht) naar Sint-Janbergsesteenweg en ga tot aan het kruispunt van Terbank (met links café Tabor). Door de werken aan Gasthuisberg kun je nu niet door rechtdoor, maar moet je eerst rechts de Tervuurse steenweg op en dan vlak voor de Tervuurse Poort het straatje links: de Tweekleinewegenstraat. Nummer 71 ligt verderop aan de linkerkant. 

Van op de ring van Leuven:

Aan de Tervuursepoort neem je de Tervuursesteenweg richting Bertem/Tervuren. Na ongeveer 150 m (vlak achter de Apotheek en tussen twee huizen in) neem je de eerste straat rechts. Dit is de Tweekleinewegenstraat. Volg tot nr. 71 aan de linkerkant van de straat, het huis met het steile dak.

Opmerking:
Zowel vanaf de autosnelweg als van de Tervuursesteenweg staat er een bord ‘uitgezonderd plaatselijk verkeer’. Rijd toch de Tweekleinewegenstraat in. Er is ruim parkeermogelijkheid verder in de straat

d
c