vrouwenkracht

Dochters van de Maan ~ Vrouwelijke kracht

Wat is vrouwelijke kracht? Sterk onder invloed van de maan, voelt een krachtige vrouw heel anders dan een ware krachtige man. Net als de maan, is de energie van een vrouw elke dag anders. Een vrouw komt meer in contact met zichzelf als ze begint de verschillende fases in de maand toe te laten. Krachtige vrouwen weten wat ze nodig hebben om in rijkdom die veranderingen te ervaren en in hun voordeel te benutten. Vrouwen zijn de creatieve bron van het leven! Kunnen we die shakti energie laten stromen?

Geinspireerd vanuit de wijsheid van de Tao, de teachings van Kundalini Yoga en geinnitieerd als Moon Mother (level II) door Miranda Gray (van “Red Moon” & “The Optimized Woman”), kun je bij Annelies terecht op jouw unieke pad naar vrouwelijke eigenheid en zachte kracht:

Individuele begeleiding: sessie van 1 uur (120 euro)

Womb Healing (baarmoeder heling): balanceert de energie van de vier vrouwelijke archetypes en brengt diepe rust in je systeem (sessie van 1 uur – 120 euro)

Female Soul Healing (heling voor de vrouwelijke ziel): naast de baarmoeder, worden hier ook de twee andere krachtcentra ons hart (de kelk) en ons hoofd (de ster) gebalanceerd (sessie van 1 uur – 120 euro)

Womb Blessing Attunement: Deze zegening is een afstemming van jouw energie op de vrouwelijke goddelijke energie waardoor je groei in vrouwelijke kracht sterk wordt geactiveerd. (sessie van 1,5 uur – 180 euro) je kunt de attunement voor jezelf inplannen of gebruiken als ritueel bij een belangrijke overgang in je leven, om je ergens op voor te bereiden of als bekrachtiging. We bekijken samen wat voor jou klopt. Je kunt deze blessing maximum 1 x per maand ontvangen want je systeem heeft de tijd van 1 maancyclus nodig om de effecten te integreren.

Vrouwencirkel: groeien in vrouwelijke kracht naar onszelf en met elkaar. Dit schooljaar start op 14 oktober de online vrouwencirkel “Embodying your sovereign queen”. Elke sessie wordt opgenomen zodat je ze kunt herbekijken. Je kunt aansluiten tot de derde sessie.

Voor mannen: de gift: een zegening vanuit de vrouwelijke goddelijke energie voor de man zodat hij kan afstemmen op ware mannelijke kracht in deze moderne maatschappij

*alle schilderijen op deze pagina van Hilde Van Soom

Getuigenis


“Dankjewel voor deze middag!

Er is losgekomen, wat alleen nog maar had vast gezeten, verscholen ergens waar niemand het kan zien of horen of zelfs voelen… 
Als je begon te zingen werd ik liefdevol terug gebracht naar een tijd als kind dat er geen liefde stroomde voor me…
Dat heeft ontzettend helend voor me gewerkt…
Als je m’n traan afveegde van m’n wang, voelde ik me getroost voor een heel oud verdriet,… 
Alsof je een stukje ‘moeder’ die er niet was    kon zijn…
Als je op het einde terug naar de rechterkant van m’n bekken ging, voelde ik energie stromen van de rechterkant van m’n bekken naar de linkerkant waar er veel los kwam… ik voel voor het eerst verbinding tussen beide kanten…
Annelies Hari Avtar, 
Ik ben sinds m’n 14 jaar in behandeling voor m’n endometriose, bij artsen, operaties, hormonen, voeding en véél pijn medicatie,… en dit is de eerste keer dat ik het gevoel heb dat we ‘aan het juiste’ hebben geraakt…
Dankjewel…Dankjewel… Dankjewel…” (L.)
“Een tijdje geleden ben ik bij jou langs geweest voor een womb healing. Hierdoor is er veel bij mij beginnen bewegen en ik voel dat ik meer en meer tot mijn echte zelf kom. Ik wil je hier ook enorm voor bedanken.” (Charlotte Janssens)
d
c