Live the Connection®


Live the Connection is een bijzonder krachtig instrument om stress volledig op te heffen én om – in plaats van te herhalen wat je niet wilt – aan te trekken wat je wel wilt in je leven.

Neurowetenschappers leren ons dat we zowel ons verstand als ons gevoel nodig hebben om goed te functioneren. Bij stress werken beide hersenen niet goed samen. Hebben we een ‘verbonden brein’, dan kunnen we helder denken en beslissingen nemen. Dan werkt het immuunsysteem optimaal en doet het zelfhelend vermogen van ons lichaam zijn werk.

Met Live the Connection maak je gebruik van de kracht en de snelheid van je automatische systeem om volledig te ontstressen en om gemakkelijk te creëren wat jij verlangt. Het is ook zeer toepasbaar bij het doorbreken van hardnekkige patronen als ‘Ik ben dat niet waard’, ‘Mij lukt dat toch niet’.

Het is een eenvoudige methode waardoor het gemakkelijk aan te leren is en vlot te integreren is in het dagelijks leven. Al in minder dan 5 minuten leer je op een gemakkelijke, effectieve en blijvende wijze ontstressen!!

Tijdens een individuele sessie kijken we samen naar wat jij nodig hebt en wat jou het meest zou ondersteunen.

Verder info over deze methode kun je vinden op www.livetheconnection.com.
Regelmatig worden er introductiedagen en kernmodules gegeven.


Getuigenis


“Door je te verbinden met een plek in je lichaam waar je liefde ervaart/ je aandacht naar toegaat, is de verankering van het in balans gebrachte nog dieper voelbaar.” K.S.


Live the Connection® werkt met het onderbewustzijn Als je weet dat ons denken, doen en voelen voor 95% gestuurd wordt vanuit ons onderbewustzijn, dan besef je meteen hoe groot de impact is van wat er in ons onderbewustzijn omgaat op ons dagelijks leven. Ons bewustzijn daarentegen komt slechts voor 5% tussen bij het maken van keuzes en beslissingen.

Disbalans in ons onderbewustzijn kan ontstaan vanuit stress tgv belemmerende patronen en/of overtuigingen, trauma’s, negatieve ervaringen en/of onopgeloste conflicten. Deze disbalans heeft onbewust impact op ons dagelijks leven, ons denken, doen en voelen, op de keuzes die we maken (of niet kunnen maken.)

We kunnen deze belemmerende overtuigingen en gewoonten om zetten naar krachtige bevestigende overtuigingen en naar datgene wat jou optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en groei zodat jij je eigen pad kunt leven.

Om toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn maken we gebruik van spiertesten. Spieren zijn verbonden met ons onderbewustzijn. Via deze spiertesten vragen we toestemming aan het onderbewustzijn. Zo wordt alleen datgene in balans gebracht wat nu passend is voor jou en waar je nu aan toe bent. Vanuit een hele-brein-staat, waarbij beide hersenhelften optimaal samenwerken, transformeren en verankeren we de bevestigende overtuiging/de nieuwe situatie.


Live the Connection kan toegepast worden bij vragen en problemen rond jezelf, rond stress, relaties, emoties, gezondheid en nog veel meer.


 Simple is devine, complicated is human.’ 

‘We hebben alle info in onszelf en hoeven niets te hercreëren! We moeten niks herstellen, herscheppen, genezen. Wel ons herinneren hoe heel we zijn, hoe goddelijk we zijn. Dan zal het geheel ons herinneren en heelheid tot stand brengen. ‘

Rob Williams


Getuigenis


“In een sessie slaagt Annelies erin om blokkades die diep verborgen in je onderbewuste zitten, op te ruimen. Ik heb geen verklaring waarom deze specifieke techniek werkt maar het is vaak wel het geval. Er worden vragen gesteld en door spierspanning voel je wat je onderbewuste antwoordt. Het is de bedoeling om positieve overtuigingen te verankeren. Niet teveel over nadenken maar ondergaan is de boodschap. Het resultaat zal je overtuigen.” (S.P.)


d
c