Vrouwencirkel – In de schoot van de Grote Moeder – vrijdagavond 13 september

Hoor je de drum, voel je de innerlijke roep? Op vrijdagavond 13 september ben je welkom in de Cirkel voor:

 • verbinding
 • heling en
 • activatie

Voor de herfst verkennen we het thema overvloed oogsten. We gebruiken zachte oefeningen met klank, beweging en ademhaling. We gebruiken deelrondes, en co-creëren een krachtige, energetische chakra samen om in de alchemistische ketel oude patronen los te laten en nieuwe lichtcodes en frequenties rond het thema te ontvangen tot diep in onze cellen.

Annelies heeft 20 jaar ervaring met vrouwencirkels, steeds in afstemming met de noden van het moment. Ze heeft diepe ervaring in verschillende modaliteiten die ze in een unieke mix brengt in de cirkel. Sjamanistische tools en energiewerk ondersteunen de unieke activatie die elk van de vrouwen ontvangt tijdens de avond.


Getuigenissen


“Ik voelde me heel erg gedragen door jou, als hoedster maar ook door mijn sisters. En je benoemde zo mooi duidelijk wat er mocht zijn, haalde mijn geliefden erbij net als de zee en de plek waar we waren… waardoor al mijn bescherming wegviel en ik mijn opgeslagen, jarenlang verdriet heel hard voelde.

Mijn tranen bleven maar stromen, maar dat mocht en ik kon er door ademen omdat het zo veilig voelde.

Ik hou sowieso van Healing cirkels en het sjamanistische element en spirit zijn me ook niet vreemd, omdat ik deze zelf gebruik. Maar geleid worden is altijd anders dus ik vond het super fijn.

Jij voelt zacht en krachtig aan en volgens mij is dit net wat je nodig hebt om een cirkel te leiden. Dus dank je. Het was echt wat ik nodig had, de poort is open gezet en ik ga er nu mee aan de slag … in liefde.” (Natalie)

Bedankt voor de mooie sjamanistische vrouwencirkel die we van jou mochten ontvangen op onze vrouwenretreat. Al van bij de start van de ceremonie zaten we met zijn allen in het Akasha veld. Een veld waar eenheid is, waar het veilig voelt en waar je je gedragen voelt door hogere energieën. Waar iedereen gelijk is en we ons zo verbonden voelden met elkaar. Jij begeleidde ons op een mooie, rustige, magische wijze. Zo verbonden met Spirit was jij het klankbord. Ik kon zo op een veilige manier helemaal in mezelf alles naar boven laten komen wat zich wilde tonen. Ik hoorde telkens de woorden rust en vertrouwen die mij toegefluisterd werden. De bewegingen van je handen en de geluiden die spontaan uit jouw mond kwamen, maakten het nog magischer. Wat een fijne ervaring die mij weer een stapje verder heeft gebracht in mijn authenticiteit. Aho” (Karina)

“The sjamanistic circle guided by Annelies felt protected by strong process boundaries which enabled contact with an immense energy in nature. The authentic way of connecting with self, spirit, and nature enabled me to release deep sadness, making room for evolution. New frequencies became available,  their download was a privilege and their establishment will be ongoing for a while beyond the event, as it was said in the circle and as I experience it. It affirmed my deep reverence for the powers of nature. The ritual helped further align with them, after which I feel strengthened in my own authenticity and presence in the world. Immense gratitude to my sister Annelies. The integrity of the energy invited by her and the intelligence of the process steps she guided us through, brings me deep trust and joy in life.” (Katrien)


Praktische info


Data: nu nog 3 keer over het jaar telkens van 19:30 tot 21:30: 13 september, 6 december 2024 en 21 maart 2025

Prijs: 50 euro per cirkel, als je nog alle drie de cirkels mee wilt doen, betaal je 135 euro

Locatie: Iyashi, Heverlee

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?


  Meer getuigenissen


  Wat een mooie krachtige cirkel heb ik mogen ervaren onder jouw begeleiding! Ik hou van de manier waarop je hemel en aarde in jezelf weet te verbinden. Het geeft zo een mooie bedding en space om mijn eigen wijsheid daarin de mogen ontvangen. Om open te staan voor de wijsheid van het universum, van de groep,…

  Voor mij zat het diepe leerproces tijdens onze cirkel net daarin. Iemand deelde diepe planeet pijn en mijn wezen gaf aan, we zijn zoveel meer. De ander reageerde met “dit wil eerst gezien worden”. Het opende een diepgeworteld patroon in mezelf van de connectie met licht en daar soms vanuit pijn naartoe te springen/ dwingen en tegelijk heling door haar en mijn uitspreken van beide tegelijk en niet afzonderlijk. Het gaf me drie mooie woorden die ik koester: rust, speelsheid en liefhebben.

  Als je over co creatie spreekt heb ik het zo ervaren. Dankjewel mooie Sister!” (Saren)

  “Ik was verrast over wat deze ceremonie van binnen teweeg bracht! Vanuit een diepe laag werd er iets bewogen, waar als ik het moet duiden, licht zichtbaar werd. Lichtheid die een sprankelend gevoel gaf, en zich kon ontladen met water, tranen dus. Een beetje door overvallen, maar dankbaar voor deze mooie momenten. Ik neem ze mee, daar gaat het om! Dank hiervoor.” (Ingrid)

  “Hey Annelies, voor mij was het ook een hele fijne krachtige ervaring. Voelt zo goed om te kunnen delen met andere vrouwen, om in zo’n veld te zijn, om te kunnen vertrouwen met jouw aanwezigheid in voelen, bedding, en de openheid die komt voor wat niet zichtbaar is maar zo krachtig, ondefinieerbaar, ongrijpbaar.  Ik geniet nog na van wat ik al voelde als kind, de magie van het onzichtbare. Heel dankbaar voor de vereniging van vrouwelijkheid, en vertrouwen in zachte ontvankelijke kracht. Yes.” (Sara)

  d
  c