Shiatsu Zomerspecial – juli-augustus 2024

Voor de vierde keer organiseert Iyashi een zomer special shiatsu met ons team. Omdat de vorige edities succesvol onthaald werden, zetten we de special ook deze zomer op het programma!

Op 11 dagen kun je de volledige Cyclus I van het shiatsu groeitraject volgen – dit kan helemaal voor jezelf en met het oog op groei en zelfzorg en/of ook met mogelijkheid om het certificaat te halen van Cyclus I en in oktober al te starten met Cyclus II. Voor mensen die al shiatsu gevolgd hebben in het verleden, kan dit ook een welkome onderdompeling en opfrissing zijn.

De intensieve 11-daagse wordt opgedeeld in 3 modules. Het geheel is de volledige Cyclus I. Je kunt elke module ook apart volgen.
Module I: Basiscursus Shiatsu: behandeling praktijk 29 juli – 1 augustus
Module II: Basis Shiatsu Theorie: Oosterse visie  2 en 5 augustus
Module III: Basis Shiatsu Meridianen Kennis: klassieke meridianen 6 – 9 augustus en terugkomdag op zondag 25 augustus.

Klik op de links hierboven om je in te schrijven voor één van de 3 modules of schrijf je in voor de volledige zomerspecial Cyclus I.

Locatie: Iyashi, Heverlee (Leuven)

Data:

Module I:  29 juli – 1 augustus
Module II:  2 en 5 augustus
Module III:  6-9 augustus en terugkomdag op 25 augustus
Volledige zomerspecial Cyclus I: alle bovenstaande data

Elke lesdag is van 9:00 tot 18:00

Het volledige programma is beschikbaar op aanvraag.

Prijs: Module I: 440 euro, Module II: 220 euro, Module III: 495 euro – Volledige Cyclus I: 1155 euro (bij inschrijving en volledige betaling voor 1 juli: 1105 euro)

Als je bij Iyashi Cyclus I van het Shiatsu Groeitraject al eerder volgde, kun je nu elke module meedoen aan halve prijs.

Lesgevers: Jonathan Verlinden en Karine De Becker

d
c