Inschrijven voor de Shiatsu opleiding cyclus 2 (woensdagochtend)

In Cyclus II van de Shiatsu-opleiding ligt de klemtoon op verdieping, persoonlijke groei en op voelen & ervaren, in contact met anderen. Bij de massagetechnieken die we hier inoefenen ligt de focus op revitalisatie.

De cyclus neemt 141 uur in beslag en deelname kost 1320€. Lukt het niet om het inschrijvingsgeld in 1 keer te betalen? Geen probleem: dan kan je een voorschot van 350€ overschrijven en het saldo later betalen. Je mag 50€ aftrekken van het bedrag bij inschrijving en volledige betaling voor 1 augustus 2024. Er is ook een mogelijkheid om het bedrag in schijven te betalen. Neem in dat geval persoonlijk contact op met Annelies (annelies@iyashi.be). 
Je ontvangt een betalingsuitnodiging van ons via e-mail als je je inschrijft via onderstaand formulier.

De lessen gaan wekelijks door op woensdagochtend vanaf 18 september 2024. Daarnaast zijn er ook twee niet-residentiële weekends gepland.

Je kan je ook inschrijven voor de reeks die vanaf 19 september doorgaat op donderdagavond via deze link: https://www.iyashi.be/inschrijven-voor-de-shiatsu-opleiding-cyclus-2-avond/.

Na Cyclus II of Cyclus III kan je bij IYASHI terecht voor supervisie in kleine groep.

Het volledige lesschema is op aanvraag beschikbaar. Er is geen les tijdens de schoolvakanties. Zie voor meer info ook de folder.

Aan het eind van elke cyclus wordt een examen georganiseerd met erkenning van de Belgische Shiatsu Federatie. Dit examen kost 95 € voor Cyclus II.

Schrijf je in via dit formulier:

  Persoonlijke gegevens:

  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Contactgegevens bij noodgevallen  Facturatiegegevens (optioneel, indien verschillend van persoonlijke gegevens)


  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  Disclaimer


  d
  c