Sessie Heart Space bij Annelies

(c) Anne Hoefnagel

Mijn kwaliteit is: bij jou aanwezig zijn in mijn hart om van daaruit ruimte te maken voor het aardse en het hemelse. Om te zien, horen, voelen wat er nodig is voor transformatie en integratie. Zo krijg jij een impuls in de thema’s die je tegenkomt of waar je tegenaan loopt om weer zelf verder je pad te bewandelen. We richten ons steeds op jouw verlangen en intentie, en op het potentieel dat klaar ligt. Daarbij kunnen blokkades die daarvoor in de weg zitten (in de vorm van trauma, ancestrale thema’s, innerlijke kind stukjes,…) geheeld en geïntegreerd worden.

Jij neemt met bewustzijn en vanuit je kracht verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Het kan voldoende zijn om maandelijks, of zelf twee- of driemaandelijks te komen, 1 keer per seizoen, 1 keer per jaar – of wanneer jij het voelt.

Om te groeien is ook integratietijd nodig. Het helpt niet echt om van de ene heling naar de andere te hollen. We hebben tijd nodig om elke innerlijke shift te belichamen en in ons dagelijks leven te integreren en neer te zetten.

Als je graag een Heart Space sessie bij mij reserveert:

Mail: annelies@iyashi.be

Data: enkel op woensdagen, overdag

Prijs: 120 euro per sessie van een uur

De sessies bij Annelies kunnen live doorgaan in de Blokhut “Ishtara” in Heverlee bij Iyashi, en kunnen ook online via zoom of op afstand op een moment dat jou past.

It is also possible to book a Heart Space session in English.

Voor de sessie: jij zet jouw intentie voor een krachtig ritueel van transformatie

Na de sessie: je laat tijd en ruimte toe voor integratie

_________________________________________________________________________________________________

Getuigenissen

_________________________________________________________________________________________________

“Dankjewel voor de bijzondere ervaring van onze heart sessie. 

Ik denk dat ik alles nog aan het verwerken ben, en dat het allemaal nog niet helemaal helder is, maar het gevoel dat ik had tijdens onze sessie was opmerkelijk, ik speel de liedjes nog dagelijks op repeat :) 

Ik heb er echt van genoten en voelde me heel erg begrepen en geconnecteerd met mezelf en een groter geheel. Heel dankbaar dat je na je sabbatical gekozen hebt om dit werk verder te zetten. 

Ik stuur je als ik klaar ben voor een volgende sessie.” (E. C.)

De massage van zaterdag heeft wonderen gedaan voor de intense pijn rond mijn linkerbil. Nog een dagje gesluimerd en dan ‘poef’, weg! Dank je wel!” (Anja)

“Helder en invoelend, doortastend en zacht hielp Annelies verborgen dynamieken naar het licht brengen.

De intieme tijd in haar blokhut bracht een aantal dagen later een grote shift teweeg in mijn familiesysteem.

Een verschuiving die voor mij, maar vooral voor mijn kinderen enorm helend is en nog lang zal zijn.” (Anoniem)

“Dank je voor de helende transformerende sessie ✨💫 ze was krachtig!” (Liesbet)🌸

“Bedankt voor het document;  en ook nog eens expliciet bedankt voor de aangename ondersteuning – ik kan je “volledige aandacht” en je manier van aanpak & contact echt wel appreciëren!” (Bruno)

Nogmaals bedankt ook voor de individuele sessie. Woorden schieten tekort. Het is mijn ziel die spreekt en dat is woordeloos. (Kris)

Wat ik nog wou zeggen, na jouw behandeling heb ik een hele nacht gedroomd…weet echt niet meer wat. Maar ik voel en zie beter in de massages die erop volgden. Dus een dikke win hier. Dank je wel (Mireille)

Wonderlijk hoe ik vandaag geen pijn meer heb aan nek en schouders. Wat een verschil. Heb ook heel goed geslapen. Nogmaals dankjewel vanuit m’n hart. (Veerle)

❤️

I choose to experience the magic in life.

d
c