SEIKI Basis module

4 en 5 mei 2024

Contact via Intuitie

Deze basis module seiki is open voor iedereen!

Grondlegger Kishi-Sensei ontwikkelde Seiki vanuit de school voor Zen shiatsu van Masunaga. Seiki werkt vooral met intuïtie en laat vanuit het gevoel de gepaste aanraking op het gepaste moment ontstaan. Japanner Kishi beschrijft zelf: “My technique is no technique.”

Zonder verwachting maakt de gever contact met de ontvanger. Door verbinding te maken met hemel- en aarde krachten stroomt de energie tussen beiden en wordt het zelfhelend systeem van het lichaam geactiveerd. Zo komt de persoon dichter bij zichzelf; verhardingen vallen weg en de energie komt weer in beweging.

Seiki helpt je dichter bij jezelf, je lichaam en je gevoel te komen. Zo ontwikkelt ook je intuïtie verder. Een seiki behandeling brengt zowel bij de gever als bij de ontvanger een gevoel van bevrijding en uiteindelijk van VAKANTIE!

Seiki geeft een extra, universele dimensie aan alle vormen van lichaamswerk. Voorkennis van shiatsu voor deze workshop is niet vereist.

Data: 4 en 5 mei 2024 (zaterdag en zondag telkens van 9:30 – 18:00)

Plaats: IYASHI, Centrum voor Heling in Heverlee
Prijs: 250 euro
Begeleiding: Annelies Declerck

Getuigenis

Wat een prachtige dag afgelopen zondag. Ruimte voor rust en liefdevol aanraking. Maar ook jouw  warme energetisch lesgeven heeft me erg geraakt. Waarvoor dank.

Vandaag mijn eerste seiki behandeling toegepast bij een lieve dame die veel onverklaarbare pijn heeft. Ze noemde het een liefdevolle warm aanraken. Ik kijk er naar uit van jou te mogen leren.” (Lydia)

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  d
  c