SEIKI verdiepingsdag – Perinatale Imprints

Verdiepingsdag op 24 augustus: East meets West: Seiki en Perinatale Inprints

Voor wie al eerder seiki gevolgd heeft, om samen in de seiki energie te duiken, in een uitwisseling van geven en ontvangen.

Ondertussen weten we dat conceptie, zwangerschap en geboorte een grote impact kunnen hebben op ons leven. Er kunnen patronen of imprints ontstaan die doorwerken op de belangrijke overgangsmomenten later. We kunnen door deze imprints zelfs op een andere manier in het leven staan – vaak een manier die ons vastzet of beperkt.

Tijdens deze dag verkennen we verschillende perinatale imprints. Door deze informatie in ons onderbewuste toe te laten, kunnen we onze eigen seiki ervaring nog verdiepen. Seiki brengt ons als vanzelf terug naar het water element dat in de 5 elementenleer verbonden is met de diepe thema’s van conceptie, zwangerschap en geboorte. Deze dag is vooral helend voor jezelf en zal je inspireren om ook op deze manier met je cliënten te kunnen werken rond perinatale imprints.

Inbegrepen: filmpjes van een begeleiding in ruglig, buiklig en zit. Je ontvangt deze filmpjes de week voordien als opfrissing en voorbereiding, zodat we vooral samen kunnen ervaren in de seiki flow.

Begeleiding: Annelies Declerck

Datum: zaterdag 24 augustus van 9:00 tot 16:30

Prijs: 125 euro voor de lesdag en de filmpjes (eigen lunch meebrengen)

(voor wie al eens een seiki verdiepingsdag volgde: 105 euro)


Getuigenissen


Lieve Annelies,

Dankjewel voor deze bijzondere seiki verdiepingsdag.

Seiki is een wonderlijk fijne techniek en je doet Kishi Sensei alle eer aan doordat je deze aangename en diepgaande vorm van “verbinding maken” met ons wil delen.  Ik ben de volgende dag opgestaan met een happy gevoel, alsof er even een reset gebeurd was bij mezelf. Het is subtiel, maar ook heel sterk.

Ik ga zeker seiki verder integreren in mijn shiatsu behandelingen. Dankbaar en super blij dat ik me ingeschreven heb!

Lieve groetjes, Sandra

“Dag Annelies,

Wat een prachtige dag afgelopen zondag. Ruimte voor rust en liefdevol aanraking.

Maar ook jouw warme, energetisch lesgeven heeft me erg geraakt. Waarvoor dank.

Vandaag mijn eerste seiki behandeling toegepast bij een lieve dame die veel onverklaarbare pijn heeft. Ze noemde het een liefdevolle warm aanraken.

Ik kijk er naar uit van jou te mogen leren. Liefs tot snel, Lydia

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  d
  c