Shiatsu en Trauma door Chris Camp – basismodule

Ondertussen een succesformule: we verwelkomen Chris Camp graag opnieuw voor deze interessante tweedaagse workshop Shiatsu en Trauma op 17 mei en 7 juni 2024. Er is de mogelijkheid een verdiepingsdag te volgen op 8 december. (info over de verdiepingsdag)

“Trauma is niet de gebeurtenis, trauma gebeurt wanneer de gebeurtenis niet verwerkt kan worden en als disregulatie wordt opgeslagen in het lichaam”. Dit is één van de vele lichaamsgerichte definities van trauma. De laatste jaren is er ook meer en meer wetenschappelijk bewijs dat somatische therapieën efficiënter zijn wanneer het gaat over traumaverwerking. In shiatsu gaan we rechtstreeks met het lichaam aan de slag. De vraag is dan hoe we de verwerking van wat opgeslagen werd in het lichaam van de ontvanger kunnen ondersteunen vanuit onze fysieke aanpak.

In deze workshop leren we hoe trauma zich opslaat in het lichaam van de ontvanger, hoe we dit kunnen zien vanuit de 5 transformaties en ook welke technieken kunnen helpen in de verschillende situaties. De workshop bestaat uit een combinatie van theorie rond trauma en het zenuwstelsel, afgewisseld met praktische technieken vanuit onze shiatsu aanpak.

Deze cursus is ook geldig als bijscholing voor de BSF.  

Lesgever: Chris Camp

NIEUWE data: vrijdagen 17 mei en 7 juni 2024, telkens van 9u30 tot 16u30

Prijs: 250 euro

Locatie: Iyashi, Tweekleinewegenstraat 71, 3001 Heverlee

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  d
  c