

Module Natuurvoeding
Macrobiotiek is een manier van koken, eten en leven die duizenden jaren lang door vele volkeren op de hele wereld is toegepast. Het komt voort uit een intuïtief begrip van de natuur, waartoe de mens behoort
Tijd en locatie
02 nov 2025, 12:00 – 12:10
Kessel-Lo
Meer info
Module 'Natuurvoeding'
Macrobiotiek is een manier van koken, eten en leven die duizenden jaren lang door vele volkeren op de hele wereld is toegepast. Het komt voort uit een intuïtief begrip van de natuur, waartoe de mens behoort. Het is geen strikte dieetleer, maar een manier om je voeding in harmonie te brengen met je persoonlijke levenswijze en je leefomgeving.
In vier lessen leert Margunn je de basisprincipes van de macrobiotische voeding met eenvoudige, praktische tips voor een gezonder voedingspatroon dat voor iedereen haalbaar is. We maken gebruik van volwaardige, plantaardige, biologische en seizoensgebonden ingrediënten om lekkere gerechten te maken. Net zoals bij shiatsu komen ook in de macrobiotiek de 5 elementen aan bod. Samen met voldoende lichaamsbeweging, slaap en spirituele ontwikkeling zorgt macrobiotische voeding voor een gezonde geest in een gezond lichaam.
Data: 4 zondagen van 10u tot 16u: 28/09, 26/10, 23/11 en 14/12 2025
Locatie: Kessel-Lo
Prijs: 600€ - een volwaardige maaltijd, soep of dessert + de recepten inbegrepen










