Mind en Meditatie Stilte weekend

Dat onze gedachten bepalen hoe we het leven ervaren, wordt stilaan duidelijk. Maar beseffen we de echte draagwijdte van onze gedachten wel? Yogi Bhajan zei resoluut: “Conquer your mind, conquer the world.” Door onze mind te zuiveren en te trainen, door onze meditatieve mind wakker te maken en te ontwikkelen, krijgen we grip op onze gedachten, op onze emoties en op ons leven.

Yogi Bhajan gaf ons de krachtige technologie van Kundalini Yoga en Meditatie. Hij bracht de verschillende aspecten van de mind in kaart en bood ons ook 9 krachtige Core Alignment Meditaties voor elk van de 9 aspecten van de mind. Elk aspect wordt zo in onze mind terug in lijn gebracht met zijn krachtige oorsprong. Ik kon zelf de beoefening ervan ervaren als een ware shift in mijn leven en geef dit jullie heel graag door.

Tijdens dit weekend starten we in de ochtend met een Kundalini yoga set. We plaatsen elk een krachtige intentie voor het weekend in een deelronde en gaan daarna in stilte. Ik begeleid jullie door de 9 krachtige Core Alignment Meditaties die elk 31 minuten worden beoefend. Tussenin is er telkens pauze om te rusten en te integreren. We eten ’s middags samen en komen zondagnamiddag terug uit de stilte met een afsluitende cirkel.

Begeleiding: Hari Avtar Kaur Annelies Declerck

Data: Tweedaagse 22 en 23 juni 2019 (telkens 9:30 – 17:00)
Prijs: 290 euro voor het weekend, thee en lichte lunch inbegrepen – inschrijven noodzakelijk

d
c