Meditatie onderdompelingsdag op 12 mei

Onze gedachten bepalen hoe we het de buitenwereld ervaren. Onze mind wordt wel eens vergeleken met een aapje of een puppy. In meditatie zuiveren en trainen we onze mind. Zo kunnen we geleidelijk aan onze meditatieve (neutrale) mind wakker maken en ontwikkelen om grip te krijgen op onze gedachten, op onze emoties en op ons leven. Er ontstaat meer licht, compassie en vreugde!

meer licht, meer compassie, meer vreugde

Doorheen deze dag doen we meditaties uit de kundalini yoga traditie voor een totaal van 6 uur. Iedereen is welkom, met en zonder yoga of meditatie ervaring. Samen mediteren is vaak krachtiger en gaat ook gemakkelijker dan alleen op je mat. In groep creëer je bovendien een veld dat een sterker effect genereert voor elk individu.

We beginnen de dag met zachte opwarming voor ons fysieke lichaam en nemen ook tijd om een intentie te plaatsen. Daarna volgen de meditaties elkaar op met pauzes tussenin om de benen te strekken, iets te drinken en licht te lunchen. Deelname kan ook perfect zittend op een stoel, in plaats van op de grond.

Ik kijk ernaar uit jullie hierin mee te mogen nemen!

Begeleiding: Annelies Hari Avtar Declerck

Datum: vrijdag 12 mei van 9:00 tot 18:30

Prijs: 77 euro (lunch zelf mee te brengen)

* Deze dag kan mee tellen voor de Level I teacher training.

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?


  d
  c