Kundalini yoga rebirthing reeks van 5 sessies (ook apart te volgen)

Iedereen kan de sessies volgen. Je kan je zowel apart als voor de hele reeks inschrijven. Elke avond is een combinatie van opwarming, teaching ruimte, de kundalini yoga kriya voor rebirthing en optie tot delen.

We poetsen ons huis, we nemen een bad en poetsen onze tanden… maar ons onderbewuste dat proppen we vol en kuisen we niet op. Als dat gebeurt kan de vuilbak overlopen en  in je dag bewustzijn je dagelijks leven beginnen verstoren met oude patronen en emoties. In Kundalini yoga zijn er specifieke technieken om je onderbewuste op te schonen zoals meditaties en rebirthing kriya’s. In deze sessies werk je zeer diep op oude patronen om deze grondig op te ruimen en dichter bij je authentieke zelf te komen en zo het leven te creëren dat jij wilt. Tijd voor grote lente schoonmaak in jezelf! 

Locatie: voorlopig enkel online via Zoom vanaf dat het kan, ook live sessies

Data: 5 zaterdagavonden 19:00 – 21:30

Prijs:

218 euro voor de reeks (met telkens 11 dagen meditatie en follow-up)

47 euro per losse rebirthing (11 dagen meditatie en follow-up inbegrepen) – klik op 1 van de bovenstaande data om je in te schrijven voor een losse sessie

Het geheel van deze 5 rebirthing sessies staat gelijk aan een witte tantra dag-vereiste voor de mensen die de Kundalini Yoga opleiding volgen.

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de reeks van 5 sessies

(Liever apart inschrijven voor 1 of meerdere sessies? Klik dan bij de data op de sessie(s) waarvoor je je wil inschrijven.)

JA NEE


d
c