Kundalini yoga rebirthing sessies

Verlang jij ook naar een nieuw begin in 2021?

In Kundalini yoga bestaan een heel aantal rebirthing meditaties en kriyas. Ze geven een erg diepgaande ervaring en kunnen onderbewuste, karmische patronen opschonen. Ze maken de weg vrij voor de ziel om zichzelf te herkennen en in volle bewustzijn te komen, om haar potentieel te ontrollen en haar bestemming te vervullen. Je kunt ze vergelijken met een krachtige initiatie of een ritueel, waar je op een respectvolle manier met het heilige in het leven omgaat.

“water” – Hilde Van Soom

Omdat de rebirthing sessie een diepe impact op jou kan hebben, heb ik ze steeds gekoppeld aan een 11 dagen meditatie (11 minuten) direct nadien met ondersteuning via een gesloten Facebook groep. Zo kan de integratie in een veilige context nog dieper gebeuren. De rebirthing sessie zelf is op een vast moment (voorlopig enkel via Zoom) en voor de meditatie ontvang je een filmpje met uitleg zodat je dit in je eigen tijd kunt doen.

Reeks van 5 (ook apart te volgen) rebirthing sessies

Iedereen kan de sessies volgen. Elke avond is een combinatie van opwarming, teaching ruimte, de kundalini yoga kriya voor rebirthing en optie tot delen.

Locatie: voorlopig enkel online via Zoom

Data: zaterdagavonden 19:00 – 21:30

Prijs:

47 euro per losse rebirthing (11 dagen meditatie en follow-up inbegrepen)

218 euro voor de reeks (met telkens 11 dagen meditatie en follow-up)

Het geheel van deze 5 rebirthing sessies staat gelijk aan een witte tantra dag-vereiste voor de mensen die de Kundalini Yoga opleiding volgen.

d
c