Japanse gezichtsmassage op 7 juni

Deze workshop is voor jou als:

 • je nood hebt aan rust in je hoofd
 • je graag shiatsu laagdrempelig wil verkennen
 • je wilt verdiepen of massage technieken wilt aanvullen
 • je er achteraf graag stralend uitziet!

Wanneer: op vrijdag 7 juni van 19:00 tot 21:30

Wat brengt deze workshop jou:

 • Je leert de acupressuurpunten, zodat je ze nadien thuis ook kunt gebruiken
 • Je geeft en ontvangt een Japanse gelaatsmassage
 • De massage bevordert ontspanning en een stralende teint

Lesgever: Jonathan Verlinden


Getuigenissen


“De Shiatsu behandeling bij Jonathan was een aangename ervaring. Hij luistert naar je verhaal en je voelt je meteen op je gemak. Tijdens de behandeling kon ik zijn handen voelen als aangename, warme druk. Heel zorgend. Er kwamen wat emoties los, maar dat voelde helemaal ok. In mijn nek heeft hij een paar druppeltjes essentiële olie gebruikt, een zeer aangename geursensatie. De dagen erna heb ik gevoeld dat er iets in beweging is gekomen. Ik wil zeker nog eens terug gaan.” Nancy

“Bijna 3 jaar geleden maakte ik kennis met Jonathan en zijn ‘Shiatsu massage talent’. Keer na keer verbaas ik me over het rustgevend en helend effect. Bij Jonathan heb ik de diepe waarheid ontdekt : ‘The body keeps the score’ . Zelfs als je jezelf goed kent, zijn er nog onverwachte en onverwerkte ladingen. Door de Shiatsu worden ze helder, de pijnen stromen eruit en een intense rust nestelt zich. Deze sessies zijn vaste lichtpunten in mijn agenda en mijn beste vitaminekuur ooit.” Hilde

Locatie: Iyashi, Tweekleinewegenstraat 71, 3001 Heverlee

Prijs: 40 euro (Koppels: 70 euro, studenten Iyashi Shiatsu groeitraject: 30 euro)

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid en innerlijke rust met onze Japanse Gelaatsmassage Workshop! Ervaar de kracht van eeuwenoude technieken die de huid revitaliseren en de geest ontspannen.

Onze workshop neemt je mee op een reis door de verfijnde kunst van Japanse gezichtsmassage, geleid door Jonathan Verlinden. Hij is schoonheidspecialist en shiatsu docent. Subtiele drukpunten en harmoniserende bewegingen die de huid verbeteren, spanning verminderen en een stralende teint bevorderen.

Of je nu een professional bent die zijn vaardigheden wil uitbreiden of een liefhebber van welzijn die een nieuwe vaardigheid wil ontdekken, dan is deze workshop perfect voor jou. Ontdek de schoonheid van Japanse gezichtsmassage en breng balans en vitaliteit naar jezelf en anderen.

Schrijf je vandaag nog in voor deze unieke ervaring en omarm de tijdloze tradities van Japanse drukpunt massage!

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?

  d
  c