Inschrijven voor de Shiatsu opleiding cyclus 1 (donderdagavond)

In Cyclus I van de Shiatsu-opleiding ligt de klemtoon op zelfzorg, verruiming van je bewustzijn en op het contact met je eigen lichaam en je innerlijke voelwereld. Bij de massagetechnieken die we hier inoefenen ligt de focus op ontspanning.

De cyclus neemt 111 uur in beslag en deelname kost 1050€. Lukt het niet om het inschrijvingsgeld in 1 keer te betalen? Geen probleem: dan kan je een voorschot van 350€ overschrijven en het saldo later betalen. Je mag 50€ aftrekken van het bedrag bij inschrijving en volledige betaling voor 1 augustus 2021. Er is ook een mogelijkheid om het bedrag in schijven te betalen. Neem in dat geval persoonlijk contact op met Annelies (annelies@iyashi.be). 
Je ontvangt een betalingsuitnodiging van ons via e-mail als je je inschrijft via onderstaand formulier.

De lessen gaan vanaf 7 oktober 2021 wekelijks door op donderdagavond.

Je kan je ook inschrijven voor de reeks die vanaf 6 oktober doorgaat op woensdagochtend via deze link: Inschrijven voor de Shiatsu opleiding cyclus 1 (woensdagochtend) .

Nieuw vanaf 2021 is dat je deze Cyclus I dit jaar ook kan volgen in de Zomerspecial tiendaagse van 2-6 augustus en 9-13 augustus 2021.

Het volledige lesschema is op aanvraag beschikbaar. Er is geen les tijdens de schoolvakanties. Zie voor meer info ook de folder.

Aan het eind van elke cyclus wordt een examen georganiseerd met erkenning van de Belgische Shiatsu Federatie. Dit examen kost 95 € voor Cyclus I.

Schrijf je in voor de avondreeks op donderdag via dit formulier:

  Persoonlijke gegevens:

  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Contactgegevens bij noodgevallen

  Facturatiegegevens (optioneel, indien verschillend van persoonlijke gegevens)  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?


  Disclaimer


  d
  c