40 dagen meditatie – helemaal bij ons zelf komen

Sat nam is de mantra van bewustzijn en brengt je bij je authentieke zelf

21 september – 30 oktober 2020

In deze tijden kun je weleens voelen “wie of wat moet ik nu geloven?” “wat is de waarheid?”. Vorige week toen ik aan het mediteren was, kwam die vraag in me op… en meteen klonk er een heel duidelijk en simpel antwoord: “Sat nam”. En op dat moment zakte ik in mijn hart en voelde rust en vrede.

Sat nam is de basis mantra in de traditie van kundalini yoga en gebruiken we zowel als groet, als tijdens de les en eigenlijk op elke ademhaling. Sat betekent “waarheid” en nam “identiteit”, of vrij vertaald: je ware identiteit, je authentieke zelf, wie je echt bent in wezen… Simple is divine… dus laten we terugkeren naar de essentie, naar onze eigen essentie!

We doen de 7 wave SAT NAAM meditatie, waarbij ook de zeven chakra’s en de aura worden gezuiverd en geactiveerd. Je krijgt duidelijke uitleg via een filmpje en ook een link om de meditatie (11 minuten) dagelijks samen te doen. Iedereen kiest thuis zijn eigen moment. De mantra kan op elk moment van de dag gechant worden. Je kunt ook kiezen om de meditatie langer te doen dan 11 minuten (maximum 31 minuten).

Bovendien is er de optie om deel uit te maken van een gesloten Facebook groep met de andere deelnemers die hiervoor kiezen. Hierin krijg je ondersteuning van Annelies en kun je ook vragen stellen of je ervaring delen.

We starten op 21 september met een duidelijke groepsintentie. Het begin van de herfst is een mooie dag om de weg naar binnen te gaan via meditatie. Natuurlijk kun je ook je eigen intentie nog plaatsen. We zijn klaar op 30 oktober. Verwacht een proces van innerlijke heling en transformatie, van magie en verbinding!

groepsintentie:

  • voor elk van ons – ik leef mijn essentie, mijn authentieke zelf
  • voor het groter geheel – ik zie steeds in de ander zijn/haar essentie, zo leven we authentiek samen

prijs:

  • 15 euro voor links met instructie en meditatie filmpjes OF
  • 40 euro voor de links en ondersteuning door Annelies via gesloten Facebook groep
  • betaling op: IBAN BE 93 001511324967 met je volledige naam en “40 dagen meditatie”

deelnemen: mail naar annelies@iyashi.be (vermeld “enkel filmpje” of “ondersteuning van Annelies”)

We lanceerden aan het begin van de Corona situatie in België een 40 dagen meditatie voor het hart, waaraan bijna 100 mensen deelnamen. Voor degenen die wilden werd er ook een ondersteunend WhatsApp groepje opgericht. De transformatie en heling was fenomenaal. Mensen (en ik ook!) hadden dit niet verwacht.

Ondertussen deden we al 3 keer een 40-dagen meditatie samen in groep.

Hieronder lees je getuigenissen van enkele van de vorige deelnemers:

“De begeleiding en ondersteuning van Annelies helpt om gemotiveerd te blijven en haar manier van delen en inspireren helpt ook om jezelf te zijn in alles wat er is. Annelies voelt ook intuïtief aan welke meditatie op dat moment geschikt is om ons te ondersteunen in ons proces op het huidige moment.”

“Voor mij was het een uitnodiging als bijdrage voor het groter geheel. Hoe meer deelnemers, hoe sterker het veld”

“Ik ben heel erg blij met de 40-dagen meditatie. Ik hou van mantra’s zingen, het repetitieve heeft iets eenvoudig en krachtig tegelijk. Al mediterend mantra’s zingen of al zingend mediteren, vond ik dus heel fijn. Het voelde ook telkens warm om bij het begin van de meditatie Annelies te zien en samen met haar te zingen en te mediteren. Het gaf een veilig en verbindend gevoel. Het voelde een beetje als bij Iyashi zijn. Ik heb er erg van genoten. Zo fijn dat Annelies dit aanbood.”

“De 40dagen meditatie was voor mij een moment om in deze bijzondere tijden in verbindingen te blijven met mezelf en het grotere geheel. Hierbij ervaarde ik rust, ondersteuning en ook kracht om door te gaan.”

“Het was een geweldige ervaring om in verbinding met anderen en met de steun van Annelies de dagelijkse meditatie te doen. Dit was de eerste keer dat ik er in slaagde om het consequent elke dag te doen. Straffer nog, ik kijk er nu elke dag naar uit. De steun, de herkenning en het delen van ons pad, versterkte de transformatie waarin ik ben gegaan en die nog steeds doorgaat. Bedankt Annelies en lieve groep! “

“Zeker ondersteunend en fijn om deze commitment aan te zijn gegaan. “

d
c