11-dagen meditatie voor overvloed juni 2023

11 DAGEN MEDITATIE voor Overvloed

We doen 2 opeenvolgende meditaties van elk 11 dagen: van 31mei – tot 10 juni (gratis) en van 11 juni – tot 21 juni 2023 (betalend). Je kunt kiezen om aan 1 reeks van 11 dagen mee te doen (zowel de eerste als de tweede kunnen apart gevolgd worden) of aan beide.

We mediteren samen apart voor 11 dagen met een kundalini yoga meditatie voor overvloed (11 minuten per dag op jouw eigen moment). De eerste 11 dagen meditatie start op 31 mei en deelname is gratis. De tweede 11 dagen meditatie start op 11 juni en is betalend. Deze tweede 11 dagen is echt een verdieping in het thema, met onder andere een extra yoga kriya, en elke dag een teaching uit de Kundalini yoga, Zen of Sjamanistische tradities. Je zult een ware transformatie ervaren rond overvloed in je leven.

We zijn klaar tegen de zomerzonnewende op 21 juni voor de overvloed van de zomer!

Eerste 11 dagen: 31 mei – 10 juni (GRATIS)

Als we krampachtig vasthouden aan wat we hebben, houden we in feite de stroom van overvloed tegen… Om te delen en jullie te dienen op jullie pad naar overvloed, laat ik graag de energie uit de onuitputtelijke bron door me heen stromen voor deze eerste 11 dagen. Daarom: deze eerste 11 dagen zijn gratis.

We mediteren met de mantra HAR voor overvloed.

INBEGREPEN: meditatie voor overvloed, 11 minuten per dag (filmpje met de uitleg en filmpje met de meditatie) en gesloten Facebook groep voor ondersteuning.

Locatie: thuis in je eigen tijd (ondersteuning via filmpjes en gesloten Facebook groep)
Datum: 11 dagen meditatie voor overvloed: van 31 mei tot 10 juni 2023

Tijd: je kiest zelf vrij jouw moment
Prijs: GRATIS

Eerste 11 dagen HAR: gratis (11-dagen meditatie uitleg, met filmpje voor dagelijkse meditatie en ondersteuning via gesloten Facebook groep)

Tweede 11 dagen: 77 euro. Wil je meer weten over de tweede reeks 11 dagen meditatie voor Overvloed VERDIEPING EN TRANSFORMATIE: 11 – 21 juni (BETALEND), kijk dan hier.

Hier kun je inschrijven voor de eerste 11 dagen meditatie (31 mei- 10 juni) (gratis):

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?


  d
  c