11-dagen meditatie voor wijsheid, overvloed en geluk van 2/5 tot 12/5/2021

Wat altijd al onmogelijk leek, wordt met deze meditatie mogelijks mogelijk

Deze 11 dagen meditatie start als opvolging voor de rebirthing sessie House Cleaning IV op 1 mei, maar kan ook volledig los staan van de rebirthing en dus apart gevolgd worden.

De meditatie gebruikt de mantra Satanama Ramadasa Sasesohung die ook in de rebirthing sessie wordt gebruikt. Deze meditatie verlost je van alle negativiteit uit het verleden (je karma), strijkt je dagdagelijks problemen glad om een positieve toekomst te creëren. Er wordt gezegd dat deze meditatie het onmogelijke mogelijk maakt.

De meditatie heet Ganpati kriya en Ganpati is een andere naam voor Ganesh, de Hindu god voor wijsheid, overvloed en geluk. Ganesh wordt afgebeeld als een dikke, ronde man met een olifantenhoofd, die rijdt op een kleine rat. Het onmogelijke wordt mogelijk door de kracht van Ganesh! En ook: de rat knaagt overal doorheen – dus de kracht van deze meditatie kan door alle blokkades breken, zodat je een vervuld leven kan leiden, vol wijsheid, overvloed en geluk.

Bij deze 11 dagen meditatie is tijdens de periode van 11 dagen de ondersteuning via Facebook inbegrepen (maar natuurlijk niet verplicht). In de gesloten groep krijg je tips en kun je vragen stellen of ervaringen delen, zowel over de meditatie als over de rebirthing sessie van 2/5.

Locatie: elk thuis met filmpjes, 15 minuten per dag

Datum: start zondag 2 mei – einde woensdag 12 mei 2021

Prijs: 25 euro

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor deze sessie:

JA NEE


d
c