11-dagen meditatie Har Haree Hari voor een creatieve flow van 7 tot 17/2/2021

laat de creativiteit stromen

Deze 11 dagen meditatie start als opvolging voor de rebirthing sessie House Cleaning I op 6 februari, maar kan ook volledig los staan van de rebirthing en dus apart gevolgd worden.

De meditatie gebruikt de mantra Har Haree Hari, Waheguru. In de rebirthing sessie is de mantra ook sterk aanwezig. Het is een mantra die de creatieve flow in beweging brengt en ook begeleiding voor je creativiteit biedt. Een vertaling kan zijn: “De goddelijke creatieve energie stroomt door me heen van zaadje tot bloem en dit brengt me de ervaring van extase.”

De toepassing van de meditatie waarin we deze mantra voor 11 dagen gebruiken is om je creatieve energie wakker te maken. Dit is ook de energie die heel actief is in de lente als de natuur weer tot leven komt. Daarom kan de meditatie je positiviteit en perspectief geven. Ook diepere thema’s rond creativiteit zoals zwangerschap en bijvoorbeeld je eigen conceptie dynamiek kunnen naar boven komen voor heling.

Bij deze 11 dagen meditatie is tijdens de periode van 11 dagen de ondersteuning via Facebook inbegrepen (maar natuurlijk niet verplicht). In de gesloten groep krijg je tips en kun je vragen stellen of ervaringen delen, zowel over de meditatie als over de rebirthing sessie van 6/2.

Locatie: elk thuis met filmpjes, 11 minuten per dag

Datum: start zondag 7 februari – einde woensdag 17 februari 2021

Prijs: 25 euro

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor deze sessie

JA NEE


d
c