11-dagen meditatie om te bloeien naar je volle potentieel 6/6 tot 16/6/2021

Deze 11 dagen meditatie start als opvolging voor de rebirthing sessie “Unloading your pain and fear I” op 5 juni, maar kan ook volledig los staan van de rebirthing en dus apart gevolgd worden.

De meditatie gebruikt een combinatie van de mantra’s Sat naam en Waheguru. Het is een meditatie die helpt om te groeien en bloeien in jouw volle potentieel. Vaak halen negatieve gedachten over onszelf ons naar beneden, zodat je blijft hangen in oude patronen. Meditatie helpt om je mind te trainen en het onderbewuste op te schonen van die negatieve patronen, zodat je kunt leven wie je eigenlijk vanbinnen voelt te zijn.

In deze meditatie wordt ook de nervus vagus geactiveerd. Meer en meer wordt in wetenschappelijk onderzoek bekend hoe deze zenuw mee beïnvloedt hoe we ons voelen en instaat voor gevoelens van welbevinden en compassie. Ze bepaalt mee hoe we omgaan met stress.

Bij deze 11 dagen meditatie is tijdens de periode van 11 dagen de ondersteuning via Facebook inbegrepen (maar natuurlijk niet verplicht). In de gesloten groep krijg je tips en kun je vragen stellen of ervaringen delen, zowel over de meditatie als over de rebirthing sessie van 5/6.

Locatie: elk thuis met filmpjes, 11 minuten per dag

Datum: start zondag 6 juni – einde woensdag 16 juni 2021

Prijs: 25 euro

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor deze sessie:

JA NEE


d
c