11-dagen meditatie voor overvloed verdieping juni 2023

11 DAGEN MEDITATIE voor Overvloed: verdieping en transformatie

We doen 2 opeenvolgende meditaties van elk 11 dagen: van 31mei – tot 10 juni (gratis) en van 11 juni – tot 21 juni 2023 (betalend). Je kunt kiezen om aan 1 reeks van 11 dagen mee te doen (zowel de eerste als de tweede kunnen apart gevolgd worden) of aan beide.

We mediteren samen apart voor 11 dagen met een kundalini yoga meditatie voor overvloed (11 minuten per dag op jouw eigen moment). De eerste 11 dagen meditatie start op 31 mei en deelname is gratis. De tweede 11 dagen meditatie start op 11 juni en is betalend. Deze tweede 11 dagen is echt een verdieping in het thema, met onder andere een extra yoga kriya, en elke dag een teaching uit de Kundalini yoga, Zen of Sjamanistische tradities. Je zult een ware transformatie ervaren rond overvloed in je leven.

We zijn klaar tegen de zomerzonnewende op 21 juni voor de overvloed van de zomer!

Tweede 11 dagen meditatie verdieping en transformatie: 11 – 21 juni

In deze tweede reeks 11 dagen voor overvloed chanten we de Sat Narayan mantra om ons in de stroom van het leven te weten. Je zou kunnen zeggen dat de eerste 11 dagen meer de mannelijke energie aanspreekt met de mantra HAR voor duidelijkheid, daadkracht, focus en dat deze tweede 11 dagen meer het vrouwelijke aspect belicht met de mantra Sat Narayan voor overgave, toelaten en ontvangen: meegaan met de stroom.

Tijdens de periode van 11 dagen is er dagelijkse ondersteuning via een gesloten Facebook groep inbegrepen (maar natuurlijk niet verplicht). In de gesloten groep krijg je tips en kun je vragen stellen of ervaringen delen over de meditatie en over jouw transformatie rond overvloed. 

Locatie: thuis op jouw eigen moment (ondersteuning via filmpjes en gesloten facebook groep)
Datum: 11 dagen meditatie van 11 tot 21 juni 2023

Tijd: je kiest zelf vrij jouw moment
Prijs: 77 euro

INBEGREPEN: 11-dagen meditatie uitleg, filmpje voor dagelijkse meditatie en follow-up via Facebook groep en EXTRA: filmpje met yogales voor overvloed, en EXTRA: dagelijkse teaching over overvloed via e-mail en filmpjes met tips en uitdagingen voor je eigen transformatie) De eerste en de laatste dag creëren we de mogelijkheid om aan te sluiten en samen te mediteren via ZOOM.

We creëren een krachtig veld samen, een veilige en heilige ruimte met intentie, mantra en gebed. In deze container kunnen wonderen gebeuren. Ben jij klaar voor deze transformatie in je leven?

Hier kun je inschrijven voor de VERDIEPING EN TRANSFORMATIE tweede reeks van 11 dagen meditatie (11 – 21 juni) (betalend):

  Je kan hier inschrijven:
  Wil je onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? We sturen max. 8 mails per jaar. (*)
  JANEE

  Heb je een opmerking of vraag bij je inschrijving?


  Wil je graag meer weten over de eerste reeks van 11 dagen meditatie van 31 mei tot 10 juni (gratis), kijk dan hier.

  d
  c